Kuhinjski frontovi

  Ono što daje izgled enterijeru su vidne površine na nameštaju.
  Kada je u pitanju nameštaj po meri, kao što su kuhinje ili plakari, osim radnih ploca i po neke bocne strane, najveci procenat vidne površine cine frontovi.
  Dobrim odabirom frontova vaš novi ili postojeci enterijer može da izgleda izuzetno.
  Promenom vec postojecih frontova, menja se kompletan izgled kuhinje ili plakara sa manjim ulaganjem, zato što možete zadržati stare korpuse.
  Sve vidne strane korpusa, kao što su bocne stranice, donje horizontale visecih elemenata i sokle, mogu se takode dodatno obložiti oblogama od istog materijala i dezena kao što su uradeni frontovi.
  Svi materijali koji se koriste u izradi frontova su kvaliteta namenjenog zapadno evropskom tržištu.
  Osnovni plocasti materijali od kojih izradujemo frontove su univer i MDF.
  Univer je materijal izuzetno tvrde i otporne površine i ivica sa širokom lepezom razlicitih dezena, tako da se može naci odgovarajuci izbor za svaki enterijer i ukus kupca. Ivice se kantuju ABS trakama debljine 1mm u dezenu ili boji univera.
  MDF je materijal izuzetno fine i homogene unutrašnje strukture koja površinskom sloju daje perfektan izgled, kao i mogucnost reljefnih obrada površina kod lakiranih frontova.
  Lakovi su zapadno evropskog proizvodaca i mogu biti u boji ili bezbojni u slucaju furnirnih MDF frontova. Dobrim izborom mat bezbojnog laka, furnirani frontovi mogu izgledati kao da su od masiva.
  Završni izgled površina sa lakovima na bazi poliuretana i akrila mogu se izvesti u varijantama od mata do visokog sjaja od 10-100% sjaja, a lakovi na bazi vode koji su ekološki u opsegu od 20-50% sjaja.
  Zahvaljujuci CNC tehnologiji i najsavremenijom opremom za obradu plocastih materijala kojom raspolažemo, sve dimenzije, od formata fronta do otvora za rucice i rupa za šarke, imaju izuzetnu preciznost koja se meri mašinskim tolerancijama u desetim delovima milimetra.

  Proizvodni program
  1. univer
  - beli dezeni
  - jednobojni
  - drvene teksture
  - efekat dezeni
  2. visoki sjaj mdf
  - high glos
  - akril miror glos
  3. furnirani mdf
  - prirodna boja i vrste furnira
  - efekti na furniru, tonirani, beljeni, grebani, patina (hrast, jasen, orah)
  - kverkus furnir
  - slaganje i tipovi furnira, edukativno, opisno (bocica, polubocica, floder ili friz, slaganje u sliku ili ogledalo...)
  4. farbani mdf ral /ncs
  - ravan
  - profilisana ispuna, tablica, kanalura, lajsna
  5. efekat patina

   

  1